Ahol a legjobb séfek esznek
Egyedülállónak nevezhető a legújabb nemzetközi éttermi kalauz, amelyben a világ legkiválóbb szakácsai ajánlják kedvenc éttermeiket, bárjaikat és kávézóikat, ahová munka után vagy szabadidejükben ők is szívesen betérnek.
Egyedülállónak nevezhető a legújabb nemzetközi éttermi kalauz, amelyben a világ legkiválóbb szakácsai ajánlják kedvenc éttermeiket, bárjaikat és kávézóikat, ahová munka után vagy szabadidejükben ők is szívesen betérnek.
A séf végzettségű újságíró-inspektor 12 éve dolgozik a Michelinnél, amelynek kalauzaiból évente 1,2 millió példány fogy.
Hogy a csótány és az egérürülék be van tervezve a menükbe, azt nem tartjuk valószínűnek.
A magyar Nobu étterem körüli hajcihő már hónapokkal a valódi nyitás előtt megkezdődött, amikor a névadó séf, Macuhisza...
Bajorországban és Berlinben különösen magas arányban támogatják a smileyk alkalmazását az élelmiszerellenőrzések...
Ez a hely a Kogart, amelyet helyesen csupa nagybetűvel kellene írni, de ez itt az interneten olyan harsányan hangzik...